Codens.fi

Blogi koodaamisesta!

Menu
  • Tietoa sivustosta
Menu

8 Tech Podcastit sinun pitäisi tietää

Posted on kesäkuu 22, 2021kesäkuu 22, 2021 by admin

    Koska elämämme muuttuu lähes päivittäin kiireisemmäksi, meillä on vähemmän aikaa harrastuksille. Podcastit vaikuttavat erinomaiselta vaihtoehdolta niille kiireisille ihmisille, joiden aikataulu ei anna heille mahdollisuutta käyttää tunteja oppimiseen. Ne voivat toimia loistavana taustana tavallisille aktiviteeteille, kuten treenaamiselle tai siivoamiselle. Koska nämä on tehtävä, miksi et rikastuttaisi tuota aikaa jollain oivalluksella tai viihteellä?

    Ihmisille on tarjolla loputon lista podcasteja, jotka kattavat lähes kaikki mahdolliset aiheet. Ne ovat usein saatavilla verkossa iTunesin kaltaisten alustojen kautta, ja koska pääsy on niin kätevää, se on toinen syy podcastien nykyiseen suosioon ja kasvuun. Runsauden ja monipuolisuuden ansiosta ihmiset voivat täyttää koulutus- ja viihdetarpeensa.

    Kaiken lisäksi yleisö haluaa oppia. Heidän tavoittamisensa on melko helppoa podcastien avulla, sinun on vain käsiteltävä oikeita aiheita. Se, että pienimmilläkin markkinarakoilla on ohjelmansa, tekee podcasteista ilmiömäisen markkinointi- ja mainoskanavan.

    Myös teknologiateollisuus on hyödyntänyt podcastien potentiaalin, joten niitä on tarjolla runsaasti. Silti kaikki teknologiapodcastit eivät ole yhtä antoisia ja opettavaisia. Tästä syystä päätimme koota listan kiinnostavimmista.

    Pääomasijoittaja Andreesen Horowitzin tuottama a16z-podcast tarjoaa tietoa lähinnä teknologiasta , vaikka he eivät rajoita itseään kovinkaan paljon. Koska aihe on niin laaja, juontajat eivät epäröi ja puhuvat käytännössä kaikesta yrityksen rakentamisesta ja kulttuurista uusimpiin trendeihin ja innovaatioihin. Ohjelma on erittäin informatiivinen, sillä vieraat ovat huippuakatemikkoja ja alan johtajia.

    Kun isäntien katseet ovat suunnattu tulevaisuuteen, a16z Podcastista tulee erinomainen lähde kuvitella ja ymmärtää, miten toimimme ehkä muutaman vuoden kuluttua.

    Accidental Tech Podcast on yksi vakiintuneimmista ja tunnetuimmista alan podcasteista, ja sillä on paljon annettavaa. Ensinnäkin sitä isännöi kolme melko ansioitunutta asiantuntijaa: Marco Arment, Casey Liss ja John Siracusa, joilla kaikilla on paljon kokemusta ohjelmistokehityksestä ja teknologiasta. He kolme ovat Apple-harrastajia, joten he puhuvat mielellään erilaisista jättiläiseen liittyvistä aiheista.

    Silti Apple-keskustelun lisäksi Accidental Tech Podcast kattaa paljon muitakin aiheita. Näitä ovat muun muassa innovaatiot, ohjelmointi, yleinen teknologia ja paljon mielenkiintoisia off-topic-keskusteluja.

    Dan Benjaminin 5by5TV:llä, jonka historia ulottuu vuoteen 2009, on Back to Work -podcast. Runsaasti palkintoja (ja syystäkin!) voittanut Back to Work on yksi tuottavuus- ja viestintäpuheiden kiistattomista kuninkaista. Dan Benjamin keskustelee yhdessä juontajansa Merlin Mannin kanssa työstä, työkaluista, esteistä ja erilaisista menetelmistä niiden voittamiseksi.

    Vaikka kyse ei olekaan teknologisista edistysaskelista, podcast on erityisen hyödyllinen IT-asiantuntijoille, jotka haluavat uudistaa tuottavuustottumuksiaan. Back to Workista voi tulla lähde, josta saa vinkkejä ja hakkereita liittyen päivittäiseen tekniseen työelämään. Paitsi että se on oivaltava, se on myös nautinnollinen, sillä juontajat eivät pidättele itseään vitsailusta.

    ITInsights ei ole vain podcasteja ja webinaareja. He järjestävät myös erilaisia tapaamisia, joiden tarkoituksena on luoda yhteisö tekniikan ammattilaisten kesken . Liiketoimintaan ja teknologiaan liittyviä aiheita käsittelevä , osuvasti ITInsights-nimellä kutsuttu ITInsights tarjoaa juuri sitä – toimivia IT-ymmärryksiä .

    ITInsightsin podcasteille, verkkotapahtumille ja webinaareille on ominaista epätavalliset kaavat, erityinen huumori ja rento ilmapiiri, joka tekee katselusta ja kuuntelusta nautinnollista. Pandemian vuoksi ITInsightsin offline-tapahtumat ovat tällä hetkellä tauolla, mutta verkkomateriaalia on runsaasti, ja se tarjoaa tuntikausien oppimista ja viihdettä.

    Suosittelemme silti pitämään sormensa pelissä, sillä rajoitukset loppuvat vihdoin, ja he palaavat offline-tapahtumien järjestämisen pariin.

    Koska Reply All on osa Gimlet Median podcast-verkostoa, se on yksi ensimmäisistä heidän tuottamistaan. Yleisönsä keskuudessa arvosteluja saaneessa Reply Allissa puhutaan kaikesta teknologiaan liittyvästä.

    Reply All keskittyy enimmäkseen pop-kulttuuriin, ja vaikka se ei välttämättä käsittele tekniikkaa sinänsä, se on mainitsemisen arvoinen, sillä podcast on loistava. Se on humoristinen, viihdyttävä ja erinomainen rentoutumiskeino rankan päivän jälkeen. Suosittelemme Reply All -podcastia, jos haluat pitää hauskaa ja nauraa PJ Vogtin ja Alex Goldmanin ainutlaatuisille näkökulmille kulttuurin ja teknologian risteyskohdista.

    Kolmen naisen, Christina Warrenin, Brianna Wun ja Simone de Rochefortin, isännöimä Rocket tarjoaa rentoa keskustelua kaikesta nörttimäisestä. Tulevasta, innovatiivisesta teknologiasta, peleistä, elokuvista, sarjakuvista, kirjoista – mitä vain. Paljon paljastettavaa, sillä ohjelmassa on jo 300 jaksoa. Tämä on todellinen kultakaivos, josta löytyy paljon hyvää puhetta ja omaleimaisia näkökulmia teknologiaan liittyviin aiheisiin.

    Jos olet innostunut tällaisista aiheista, joista puhutaan hauskasti, rennosti ja ilahduttavan älykkäästi, Rocket on varmasti jotain sinulle.

    Jos haluat poikkeuksellisen informatiivisen, tulevaisuuteen suuntautuneen podcastin, älä etsi kauempaa kuin The Studio @ Home. The Studio puhuu pilvipalveluista, tuottavuudesta, tietoturvasta, datasta ja organisoinnista, ja sillä on paljon asiantuntijoiden neuvoja ja viisautta tarjottavana. Kutsuttuja vieraita ovat teknologian huippuammattilaiset, jotka jakavat ajatuksiaan kustakin aiheesta HotTopics-sarjassaan.

    The Studio @ Home -jaksot saavat pääosin positiivisia kommentteja, eikä ole mitään syytä uskoa, että laatu koskaan laskisi.

    Tätä on vaikea olla mainitsematta, vaikka kyseessä ei olekaan yksittäinen podcast. Siinä on niin paljon herkkuja, että niitä haluaisi luetella kaikkia. Leo Laporten perustama This Week In Tech on yksi vanhimmista teknologiapodcast-verkoista , jonka historia ulottuu vuoteen 2005. Verkostossa on runsaasti ohjelmia, jotka kattavat laajan kirjon erilaisia aiheita. TWiT tuottaa viikoittain 30 tuntia ohjelmia , joissa on paljon sisältöä löydettäväksi. Keskusteluihin kuuluvat muun muassa Security Now, Windows Weekly, MacBreak Weekly, iOS Today, All About Android, This Week In Google ja Tech News Weekly.

    Koska TWiT:ssä on niin laaja valikoima erilaisia ohjelmia, olemme varmoja, että löydät sieltä jotain viihdyttävää ja informatiivista. Formaatti on enimmäkseen rento – kutsutut asiantuntijat yksinkertaisesti jakavat näkökulmansa eri aiheista , mikä herättää jatkuvasti oivaltavaa keskustelua.

    Wrap-up

    Koska nykyisten teknologiatrendien mukana pysyminen ei ole mikään helppo tehtävä, kannattaa varmistaa, että hyödynnät kaikki mahdollisuutesi. Podcastit vaikuttavat yhdeltä parhaista tavoista pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja innovaatioista, sillä niiden kuunteleminen ei vaadi minkään vähäpätöisen päivittäisen toiminnan peruuttamista tai lykkäämistä.

    Hanki siis puhelimesi ja kuulokkeesi, sillä on paljon korjattavaa, jos et ole vielä kokeillut podcastien kuuntelua!

    Related posts:

    1. Mikä on Clutch ja miksi se on tärkeä yrityksellesi?
    2. Suurimmat Big Data -haasteet vuonna 2021
    3. Parhaat innovatiiviset sveitsiläiset yritykset, joita kannattaa seurata
    4. Miten tekoälyyn investoiminen voi hyödyttää yritystäsi?

    Viimeisimmät artikkelit

    • 4 TAPAA, JOILLA INTERNET ON MUUTTANUT KULUTTAJIEN OSTOKÄYTTÄYTYMISTÄ
    • Mitä pitäisi etsiä, kun valitaan lähilähetyskumppania?
    • Miten tekoälyyn investoiminen voi hyödyttää yritystäsi?
    • Hallintorakenne – miksi se on niin tärkeä projektinhallinnassa?
    • Ohjelmistokehitysmallien vertailu

    Arkistot

    • heinäkuu 2021
    • kesäkuu 2021
    • huhtikuu 2021
    • tammikuu 2021
    • helmikuu 2020
    • joulukuu 2019
    • heinäkuu 2019
    • kesäkuu 2019
    ©2022 Codens.fi | WordPress Theme by Superbthemes.com