Codens.fi

Blogi koodaamisesta!

Menu
  • Tietoa sivustosta
Menu

Miten menestyä, kun etsit yritysohjelmistojen kehittämistä?

Posted on kesäkuu 22, 2021kesäkuu 22, 2021 by admin

    Lue tämä artikkeli ennen ohjelmistokehitysyrityksen palkkaamista. Tutustu siihen, miten valita oikea IT-kumppani yritykselle.

    Prosessi on kuitenkin jo vuosien ajan ollut muutoksen kohteena, ja nyt yhteistyö ulkopuolisten, erikoistuneiden asiantuntijatiimien kanssa tehdään eri tavalla kuin muutama vuosi sitten. Yhteistyön luonne on muuttunut, mutta ensisijaisesti myös edut. Tällä hetkellä ohjelmistokehityksen ulkoistamistasanelee ensisijaisesti se, että huolehditaan tarjottujen ratkaisujen korkeimmasta laadusta.

    Miten yritysten ohjelmistokehitys muuttuu?

    Ulkoistamisen keskeinen muutos on tapahtumassa silmiemme edessä. Analyytikot eivät epäröi julistaa jopa perinteisen ulkoistamisen tai lähilähettämisen kuolemaa, joka korvataan järjestelmällisesti automaatiolla ja pilvipalveluilla. Tämän seurauksena aiemmat taloudelliset ja organisatoriset kannustimet ovat osittain tai kokonaan vanhentuneet.

    Disruptiivisella aikakaudella ulkoistamisen sanelee tarve säilyttää kilpailukyky ja johtaa innovaatioiden alalla. Deloitten tutkimukseen osallistuneiden 64 prosentin eri toimialojen toimitusjohtajien ja ylempien johtotehtävissä toimivien johtajien mielestä disruptiivisen ulkoistamisen tärkein motivaatio on IT-innovaatioiden katalysoinnin lisääntynyt dynamiikka . Lisäksi 56 prosenttia kyselyyn vastanneista mainitsee kehitettyjen ratkaisujen lisääntyneen joustavuuden ja 51 prosenttia uusien teknologioiden saatavuuden.

    Organizations considering or adopting cloud

    Erikoistunut ohjelmistokehitystiimi on tilakokousten välisenä aikana hyvin itsenäinen, mutta nykyaikaiset analyyttiset työkalut mahdollistavat työnkulun seurannan ja reaaliaikaisen raportoinnin esimerkiksi tilaajan ja urakoitsijan yhteisen pilvi-infrastruktuurin käytön ansiosta. Vielä muutama vuosi sitten tällaiset mahdollisuudet olivat tässä suhteessa hyvin rajalliset.

    Agile ja DevOps – mitä sinun on tiedettävä kehitystiimin työstä?

    Riippumatta siitä, otetaanko käyttöön perinteisempi malli vai edellä mainittu disruptiivinen ulkoistaminen, jossa hyödynnetään muun muassa pilvirakenteen mahdollisuuksia, ohjelmistokehitystiimin ja tilaajan väliset yhteistyökeinot ja -menettelyt eivät muutu dramaattisesti. Tällä hetkellä ketterän menetelmän käyttö on vakiintunutta, ja se tuo yritykselle paljon etuja. Huomio kannattaa kääntää myös uudempaan DevOps-käsitteeseen.

    Jotkut olettavat virheellisesti, että DevOps-menetelmää soveltavilla kehittäjillä ei ole tiettyä erikoisosaamista, vaan niitä on monia, ja jokainen kehitystiimin jäsen voi korvata minkä tahansa muun tiimin ohjelmoijan milloin tahansa annettuna ajankohtana. Tämä voi aiheuttaa väärinkäsityksiä ulkoistamisprosessissa.

    RPA satisfaction and adoption rate

    Käytännössä DevOpsia voidaan lähtökohtien mukaan verrata mihin tahansa muuhun tuotantoyksikköön. Erikoistuminen on edelleen avainasemassa, mutta jokaisella asiantuntijalla on kuitenkin yleistietämystä muiden tehtävistä . Se ei tarkoita, että yksi voi onnistuneesti korvata toisen tiimin jäsenen ilman, että lopputuloksen laatu kärsii. Se tarkoittaa sitä, että tieto yhdenmukaistaa koko ohjelmointiprosessia ja parantaa yhteistyötä.

    Ulkoistaminen suurimpien toimijoiden toimialana.

    Ohjelmistokehityksen ulkoistamisen onnistumisen esteenä voi olla myös uskomus, että tehtävien antaminen ulkopuolisille organisaatioille on pienten yritysten tehtävä. Päinvastoin, jopa maailman suurimmat ohjelmistokehittäjät, kuten Piilaakson kuninkaat ja muun muassa Slack, tilaavat innokkaasti tiettyjen komponenttien tai jopa kokonaisten palvelujen kehittämisen alaan erikoistuneille tiimeille.

    Organisaatiot valitsevat Slackin – laajennetun kommunikaattorin, joka on yksi suosituimmista pikaviestintäratkaisuista, muun muassa siksi, että se on laadukas monialustainen agentti, joka on saatavilla selaimessa, mobiilikäyttöjärjestelmissä ja myös lähes natiivina työpöydillä. Yritys käyttää Node.js- ja Electron-kehyksiä ja päätti kehittää edellä mainitut mobiili- ja selainsovelluksensa ulkoisten palveluntarjoajien kanssa. Joillekin se saattaa olla yllättävää, mutta se oli hyvä, hyvin harkittu päätös.

    Learnings from outsourcing experiences

    Vielä suurempi yllätys on GitHubin ulkoistamien tehtävien kirjo. Tämä internetin suurin koodivarasto siirtyi Microsoftin haltuun vuonna 2018. Ennen sitä kaikki pääpalvelun back-end-työt oli ulkoistettu. Luvut puhukoot yrityksen laajuudesta: vuonna 2019 GitHubilla oli 40 miljoonaa käyttäjää.

    Ulkoistaminen, jopa hyvin monimutkaisten, toisinaan organisaation rakentamisen kannalta välttämättömien tehtävien osalta, on tehokas tapa houkutella alan suurimmat kyvyt.

    Ulkoistaminen – mitä on luvassa kolmannella vuosikymmenellä?

    Analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että ulkoistamisen kehityksen dynamiikka, jossa lähivuosina avainasemassa ovat disruptiivisen ulkoistamisen trendit ja DevOps-menetelmän yleistyminen, jatkuu. Organisaatioiden toiminnan kannalta merkittävien tai jopa strategisesti tärkeiden tehtävien antaminen ulkopuolisten tiimien tehtäväksi lisääntyy järjestelmällisesti.

    Kaipaatko lisää tietoa laajalta alalta? Tutustu mitä pitäisi etsiä, kun valitsee nearshoring-kumppania? Ja lue tämä opas ennen ohjelmistokehitysyrityksen palkkaaminen.

    Related posts:

    1. Miten valita web-, natiivi- ja hybridisovelluksen välillä?
    2. Luonnollisen kielen käsittelyn tulevaisuus
    3. Miten valita digitaalisen transformaation yritys?
    4. Laadukkaiden ohjelmistojen toimituksen nopeuttaminen ketterän ohjelmistokehityksen ja DevOpsin avulla

    Viimeisimmät artikkelit

    • 4 TAPAA, JOILLA INTERNET ON MUUTTANUT KULUTTAJIEN OSTOKÄYTTÄYTYMISTÄ
    • Mitä pitäisi etsiä, kun valitaan lähilähetyskumppania?
    • Miten tekoälyyn investoiminen voi hyödyttää yritystäsi?
    • Hallintorakenne – miksi se on niin tärkeä projektinhallinnassa?
    • Ohjelmistokehitysmallien vertailu

    Arkistot

    • heinäkuu 2021
    • kesäkuu 2021
    • huhtikuu 2021
    • tammikuu 2021
    • helmikuu 2020
    • joulukuu 2019
    • heinäkuu 2019
    • kesäkuu 2019
    ©2022 Codens.fi | WordPress Theme by Superbthemes.com